Irtisanominen

Sivustokartta

Irtisanomisaika

Irtisanomisaika on vuokranantajan puolelta vähintään kolme kuukautta ja vuokralaisen puolelta yksi kuukausi. Jos vuokrasuhde on jatkunut yli vuoden, vuokranantajan irtisanomisaika on kuusi kuukautta.
Vuokrasopimuksen irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu, jollei toisin sovita taikka tästä tai muusta laista muuta johdu. (Si 417, 7 luku 52§)

Mikäli tiedät varmuudella muuttavasi asunnosta, ja vieläpä ennen kuin virallinen irtisanomisaika on päättynyt, irtisanominen kannattaa aina tehdä mahdollisimman aikaisin. Tällöin pyrimme löytämään hakijoistamme asuntoon uuden asukkaan jo ennen irtisanomisajan päättymistä. Se saattaisi säästää Sinulta osan, tai jopa kokonaan irtisanomisajan vuokran maksua mikäli uudella asukkaalla on mahdollisuus muuttaa asuntoon lyhyellä aikavälillä.

Asunto sijaitsee: *Irtisanon asunnon vuokrasopimuksen osoitteesta: *

Asunto on vapaa alkaen (pvm): *
. . 20

Uusi lähiosoite, postinro ja postitoimipaikka: *

Nimi: *

Sähköposti: (jonne vahvistus lähetetään)

Puhelin: *
Esim. 0401234567 tai 0177654321

Viesti:


HYVÄKSYMINEN *

Olen lukenut Lapinlahden Kaskihovi Oy:n asiakashenkilötietojen rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Seloste on nähtävillä Lapinlahden Kaskihovi Oy:n toimistolla ja täällä (pdf).

Hyväksyn henkilötietojeni ja asuntohakemuksessa ilmoitettujen muiden asumaan tulevien henkilötietojen käsittelyn selosteen mukaisesti.

*) täytettävä

Onnistuneesta lähetyksestä ilmoitetaan Kiitos -sivulla ja automaattisella. Jos et sivua näe niin tarkista, että olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät oikein ja lähetä uudestaan.

Irtisanomisilmoituksen saapuvuttua Lapinlahden Kaskihoville, saat sähköpostitse ohjeistuksen lopputarkastukseen.

Sivun alkuun

Webbiriihi