Ajankohtaista

Sivustokartta

Ajankohtaista

Lapinlahden Vesi Oy on päättänyt hallituksen kokouksessa 7.11.2019 nostaa vesimaksujaan ja kylmänveden hinta nousee 1.1.2020 kuutiohinnaltaan 5,06€/m3 eli hinnan nousu on 0,10stn/m3. Postitimme lokakuun puolella asiakkaille ensi vuoden vuokralaskut, joten niissä ei näy korotettua hintaa -pahoittelut tapahtuneesta. 

Liputukset ja ulkoalueet

VintRem Ky on yhteistyökumppanimme alkaen 15.11.2019. VintRem hoitaa jatkossa lumityöt, käsilumityöt, haravoinnit, liputukset sekä yhteisten piha-alueiden ruohon- ja aitojen leikkauksista Lapinlahdella. Varpaisjärvellä liputukset hoidetaan taloyhtiön puolesta. Viralliset liputuspäivät ovat 28.2. Kalevalan päivä, 1.5. vappu, äitienpäivä, 10.6. puolustusvoiman lippujuhlan päivä, juhannus, isäinpäivä sekä 6.12. itsenäisyyspäivä.  Periaatteessa on jokaisella oikeus liputtaa Suomen lipulla silloin, kun katsoo sen aiheelliseksi. Omat etu- ja takapihojen ruohonleikkaukset asukas hoitaa itse.

Päivystys alkoi 1.6.2017 arki-iltaisin ja viikonloppuna

Lue päivystystiedote.

Tiedote Kaskihovi Oy:n kotien asukkaille
.DOC | .PDF

PALOVAROITTIMET

Pimeiden myötä monissa asunnoissa poltetaan taas kynttilöitä, ainakin enemmän kuin kesäaikaan. Muistakaa huolehtia asunnon palovaroittimet kuntoon, ja että niissä  on myös kunnossa oleva patteri. Muistutamme vielä, että asunnossa tulee olle yksi palovaroitin jokaista 60 m² kohti, eli isoissa perheasunnoissa on aina oltava 2 toimivaa palovaroitinta.

Lue huolella paloturvallisuus ohjeistus.
Muistutan, että tarkastatte palovaroittimen patterit sekä kuukausittain sen toiminnan.

Kotivakuutus

Kotivakuutus vastuuvakuutuksella on vuokralaisen turva, joka on syytä tehdä kaikkien vuokralaisten Lapinlahden Kaskihovi Oy:n hallinnoimiin asuntoihin. Jos kiinteistöön tulee joku vika, vaikkapa vesivuoto, tulipalo tms, niin kiinteistön täysarvovakuutus, joka on Kaskihovi Oy:llä, vastaa kiinteistön vahingoista, mutta asukkaan oma irtaimisto jää sen vakuutusturvan ulkopuolelle. Oma kotivakuutus turvaa irtaimistosi ja sen saa edullisesti.

Vakuutusyhtiöt kertovat asiasta tarkemmin. Vakuutus on asukkaille todella edullinen turva!

Tiedote

Asuntohakemukset tehdään verkossa asuntohakemus sivulta ja manuaaliset hakemukset voidaan toimittaa joko Lapinlahden kunnanvirastoon tai Varpaisjärven entiseen kunnanvirastoon, riippumatta siitä mistä asuntoa hakee. Molempiin taajamiin jää asuntohallintopalvelut, joten asiakas voi valita kummassako virastossa haluaa asioida.
Asukkaille tai asukkaiksi haluaville muutos merkitsee enemmän valinnan vapautta, lisää palveluita ja yksinkertaisempaa hallintoa asuntoasioissa.

Tuntuuko asuntosi nykyisessä elämäntilantessa liian suurelta tai pieneltä? Kokeile vaihtopörssiä.

Elämäntilanteiden muutokset voi tuoda myös asunnonvaihto tarpeen elämääsi. Tässä tilanteessa tee asuntohakemus www.kaskihovi.fi -sivustolla. Pyrimme etsimään Sinulle uuden sopivamman kodin.

Vastaukset yleisimpiin asukkaita askarruttaviin kysymyksiin löytyvät asumisopas sivulta.

Yhteystiedot löytyvät sivujen alalaidasta ja Yhteystiedot sivulta.

Sivun alkuun

Webbiriihi