Yrityksestä

Sivustokartta

Lapinlahden Kaskihovi Oy on Lapinlahden kunnan omistama kiinteistöyhtiö, joka hoitaa kaikki vuokra-asumiseen liittyvät tehtävät. Toimisto välittää myös mahdollisuuksien mukaan tietoa yksityisten asuntojen vuokraamisesta. Yhtiöllä on hallinnassaan vajaa 450 vuokra-asuntoa joista runsaat 70 % sijaitsee Lapinlahden taajamassa, neljännes Varpaisjärven taajamassa ja pieni osa Alapitkän taajamassa.

Asuntokannasta neljä viidesosaa sijaitsee rivi- tai pientaloissa ja yksi viidennes kerrostaloissa. Kaikki 1980-luvulta lähtien tuotetut vuokra-asunnot ovat rivitaloasuntoja, jotka ovat varustetuja mm. asuntokohtaisella saunalla.

Yhtiö tuottaa uusia asuntoja sitä mukaa kun asuntomarkkinoilla ilmenee kysyntää, ja uusien asuntojen tuotannossa pääpaino on asettettu asumisen laadun parantamiseen.

Lapinlahden kunnanvirasto
Lapinlahden kunnanvirasto, Asematie 4

Ns. vanhan asuntokannan (so. 1960- ja 1970-luvulla tuotettujen vuokra-asuntojen) suhteen näiden peruskunnostusvaihe saadaan päätökseen 2010-luvulla, jolloin koko asuntokanta on pääosin vähintään kertaalleen saneerattu ja kunnostettu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi.

Kaikille kuntaan muuttaville, joilla on tiedossa esim. pysyvä työpaikka, yhtiö järjestää tarvittaessa tarpeita vastaavan vuokra-asunnon. Asumisen hinta kunnassa pyritään kaikin tavoin säilyttämään kohtuullisena.

Varpaisjärven kunnanvirasto
Varpaisjärven entinen kunnanvirasto, Kauppatie 20

Sivun alkuun

Webbiriihi