Opiskelijoille

Sivustokartta

Kiinteistöt | Saatavuuskysely | Vuokrista | Asuntohakemus | Opiskelijoille

Opiskelija-asuntojen hakeminen 2018

Opiskelija asuntohakemus lomakkeen voi täyttää kotisivuillamme tai vaihtoehtoisesti voit tulostaa hakemuksen ja lähettää postitse tai tuomalla Lapinlahden kunnantalon seinässä olevaan postiluukkuun. Asuntohakemuksia opiskelija-asuntoihin otetaan vastaan ympäri vuoden.

Asuntohakemukset liitteineen on palautettava Lapinlahden Kaskihovi Oy:n toimistoon osoitteeseen Asematie 4, 73100 Lapinlahti, perjantaihin 15.6.2018 mennessä.

Hakemus kannattaa toimittaa heti, kun olet saanut ilmoituksen kouluun valinnasta. Hakemukset tulee olla 15.6.2018 mennessä. Hakemukseen tulee liittää opiskelutodistus tai koulun valintailmoitus. Asuntohakemuksen muut toivomukset haettavasta asunnosta kohtaan kannattaa laittaa huonetoveri- sekä muita toiveita.

Merkitse hakemukseen ehdottomasti oletko valmis ottamaan vastaan soluasunnon. Muita asuntoja on saatavilla rajoitettu määrä. Asuntoon valituille ilmoitetaan valinnasta maanantaina 18.6.2018 mennessä. Soluasuntoja on mahdollisuus käydä katsomassa tiistaina 19.6.2018 klo:16.00 alkaen sopimalla Jaana Sonnisen kanssa p. 040 7154275.

Lisätietoja antaa Sirpa Poussa, isännöitsijä p.040 4883821, sirpa.poussa (at) lapinlahti.fiTietoja asunnoista

Asunnot ovat soluasuntoja 3h+k tai 3h+k+s (Oma lukittava huone/opiskelija, keittiö ja sosiaalitilat ovat yhteiset). Kalusteita soluasunnoissa ei ole, joten opiskelija tuo itse tarvittavat huonekalut.

Soluasuntojen vuokra on noin 215-280 €/kk sisältäen 15€/kk sähkömaksun. Solujen huonekoko on 10-15 m². Pesutuvan käyttömahdollisuus. Soluasunnoissa on kiinteä 10 Mbps laajakaistayhteys (sisältyy vuokraan).

Kotieläinten tuonti soluasuntoihin on kielletty.

Vuokrasopimukseen tuleva vakuus

Opiskelijan on hankittava asuntoon valinnan jälkeen vuokrasopimukseen kaksi vakavaraista henkilötakaajaa, jotka tulevat olemaan vastuussa yhteisvastuullisesti ja omavelkaisesti vuokrasopimuksen ehtojen täyttymisestä kolmen kuukauden vuokraa vastaavalla summalla.

Toisena vakuusvaihtoehtona on pankkiin omalle tilille talletettu ja vuokrasopimuksen vakuudeksi pantattu kolmen kuukauden vuokraa vastaava summa.

Sivun alkuun

Webbiriihi