Opiskelijoille

Sivustokartta

Kiinteistöt | Saatavuuskysely | Vuokrista | Asuntohakemus | Opiskelijoille

Opiskelija-asuntojen hakeminen

Opiskelija asuntohakemus lomakkeen voi täyttää kotisivuillamme tai vaihtoehtoisesti voit tulostaa hakemuksen ja lähettää postitse tai tuomalla Lapinlahden kunnantalon seinässä olevaan postiluukkuun. Asuntohakemuksia opiskelija-asuntoihin otetaan vastaan ympäri vuoden..

Asuntohakemukset liitteineen on palautettava Lapinlahden Kaskihovi Oy:n toimistoon osoitteeseen Tietokatu 1, 73100 Lapinlahti.

Hakemus kannattaa toimittaa heti, kun olet saanut valintailmoituksen Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukioon pääsystä. Hakemukseen tulee liittää opiskelutodistus tai oppilaitoksen valintailmoitus. Asuntohakemuksen muut toivomukset haettavasta asunnosta kohtaan kannattaa laittaa huonetoveri- sekä muita toiveita.

Merkitse hakemukseen ehdottomasti oletko valmis ottamaan vastaan soluasunnon. Muita asuntoja on saatavilla rajoitettu määrä. 

Tietoja soluasunnoista

Solusunnot ovat 3h+k tai 3h+k+s huoneistoja, joista opiskelija saa käyttöönsä oman lukittavan huoneen/opiskelija sekä keittiö- ja sosiaalitilat yhteiskäyttöisenä. Kalusteita soluasunnoissa ei ole, joten opiskelija/-t tuovat itse tarvittavat huonekalut.

Soluasuntojen vuokrat ovat noin 211-252 €/kk sisältäen kiinteän 15€/kk sähkömaksun sekä kiinteän 20€/kk vesimaksun. Solujen huonekoko on 10-15 m². Taloilla on mahdollista varata käyttöönsä pesutupaa, jossa käytössä mm. yhteiskäyttöinen pyykinpesukone. Soluasunnoissa on kiinteä 100 Mb laajakaistayhteys (sisältyy vuokraan).

Kotieläinten tuonti soluasuntoihin on kielletty.

Vuokrasopimukseen tuleva vakuus

Opiskelijan on hankittava asuntoon valinnan jälkeen vuokrasopimukseen kaksi vakavaraista henkilötakaajaa (opiskelijan vanhemmat/huoltajat), jotka tulevat olemaan vastuussa yhteisvastuullisesti ja omavelkaisesti vuokrasopimuksen ehtojen täyttymisestä kolmen kuukauden vuokraa vastaavalla summalla.

Toisena vakuusvaihtoehtona on pankkiin omalle tilille talletettu ja vuokrasopimuksen vakuudeksi pantattu kolmen kuukauden vuokraa vastaava summa.

Webbiriihi